Bulk Extreme Review & Ervaringen: Werkt Het Echt? - GezondBron (2023)

Wanneer je werkt aan jouw lichaam is het natuurlijk fijn als je snel resultaat ziet. Het geeft je een voorproefje van het uiteindelijke resultaat en het motiveert enorm.

Als je werkt aan spieropbouw duurt het vaak even voor je het resultaat ziet. Dit betekent niet dat de oefeningen geen effect hebben.

Spieropbouw is bij iedereen anders en is afhankelijk van de frequentie van de oefeningen, de intensiteit, de lichaamsbouw en het dieet.

Om je op weg te helpen, en snel en makkelijk resultaat te boeken, kun je gebruik maken van een supplement als Bulk Extreme.

Inhoud verberg

1 Wat is Bulk Extreme?

2 De ingrediëntenlijst

3 Werkt het echt?

4 Hoe gebruik je Bulk Extreme?

(Video) IT GETS WORSE! THEY ARE TRACKING YOUR BANK ACCOUNTS

5 Is Bulk Extreme veilig in gebruik?

7 Waar is Bulk Extreme te koop?

8 Conclusie

Wat is Bulk Extreme?

Bulk Extreme is een voedingssupplement dat het lichaam ondersteunt bij het opbouwen van spieren en kracht.

Bulk Extreme Review & Ervaringen: Werkt Het Echt? - GezondBron (1)

Bekijk prijs op:

(Video) Why Pakistan's Bodybuilders Are Dying

Het supplement bevat natuurlijke ingrediënten die het testosteronniveau verhogen en zorgen voor aangroei van spierweefsel en een toename van kracht. Daarnaast zorgt Bulk Extreme voor een gespierder lichaam en sneller herstel van de spieren na een work-out.

Dit supplement is specifiek samengesteld voor het mannenlichaam en de mannelijke hormoonhuishouding.

De ingrediëntenlijst

Als je actief werkt aan spieropbouw is het natuurlijk een uitkomst om een supplement te nemen waarmee je sneller resultaat boekt, beter herstelt van de work-out en meer kracht hebt. Maar welke ingrediënten in Bulk Extreme zijn verantwoordelijk voor deze werking? We nemen een kijkje op de ingrediëntenlijst.

Bittere meloen extract

Bittere meloenextract is het extract van de gerimpelde bittermeloen, ook wel bekend als Momordica charantia, balsempeer of sopropo. Deze vrucht komt uit India en China en is onderdeel van de komkommerfamilie.

Als ingrediënt wordt bittere meloenextract al lang toegepast om de bloedsuikerspiegel te stabiliseren. De vrucht zit boordevol vitaminen en mineralen en draagt bij aan verlaging van het cholesterolniveau, heeft een positief effect op de spijsvertering, het gaat celveroudering tegen en het werkt tegen infecties.

Bovendien zijn de verbindingen natuurlijke selectieve androgeenreceptormodulatoren. Deze verbindingen ondersteunen de groei van spiermassa en een goede werking van de prostaat (1).

Brandnetelbladeren extract

Het extract van brandnetelbladeren heeft veel verschillende gezondheidsvoordelen door de Polyfenolen-gehalte. Zo werkt het extract bij een goede vochtbalans, voor een gezonde en stralende huid en is het goed voor het hart en de bloedvaten. Bovendien is het een goede natuurlijke DHT-blokker en ondersteunt het de vitaliteit (2).

Maca extract

Maca is afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en heeft veel gezondheidsvoordelen. Zo wordt het gebruikt om het libido te ondersteunen en om in vorm te komen. Maca heeft een positieve invloed op de hormoonhuishouding van zowel vrouwen als mannen (3).

Ashwagandha extract

Ashwagandha extract is afkomstig van het kruid ashwagandha, ook wel bekend als Withania somnifera. Binnen de Ayurvedische geneeskunde wordt dit kruid al eeuwenlang gebruikt voor een goede geestelijke balans en de gunstige werking op bijnieren en schildklier.

Bulk Extreme bevat KSM-66, dit is een gepatenteerde extract van ashwagandha. KSM-66 heeft een positief effect op de kracht en de grootte van de spieren. Het ondersteunt de natuurlijke productie van testosteron en het verlaagt het vetgehalte in het lichaam (4).

Alfalfa extract

Alfalfa extract is het extract van Medicago sativa: een plant uit het Midden-Oosten dat veel genuttigd wordt als gezondheidsbooster. Men drinkt het als shotje, voegt het toe aan salades en eet de kiemen bij de maaltijd.

Het extract heeft net zoveel, of wel meer, gezondheidsvoordelen. Zo is het een bron van vitaminen en mineralen en ondersteunt het de bloedcirculatie en de hormoonhuishouding (5).

Mumio extract

Mumio extract is wellicht niet zo bekend als ingrediënt als maca en alfalfa zijn, maar de gezondheidsvoordelen liegen er niet om.

Shilajit ook bekend als de Mumio extract in Bulk Extreme, is ook toepasbaar voor het ondersteunen van de vruchtbaarheid en het reguleren van de hormonen.

Een onderzoek uit 2015 toont aan dat het de testosteron-niveau kan verhogen. Een hoger testosteron-niveau betekent dat je sneller spiermassa kunt aanmaken (6).

Siberische ginseng extract

Siberische ginseng extract is een middel dat uitkomst biedt bij vermoeidheid en slapheid na een work-out. Dit extract vermindert namelijk het gevoel van vermoeidheid en de afgifte van cortisol na het trainen (7).

(Video) Java Burn - Java Burn Review

Saw Palmetto extract

Saw Palmetto extract klinkt heel exotisch, maar het wordt al lange tijd gebruikt binnen de natuurgeneeskunde.

De plant is ook wel bekend als de zaagpalm en het extract ervan werkt op de hormoonhuishouding. Het blokkeert de werking van DHT, verhoogt het libido en het kan zelfs kaalheid verminderen (8).

Pompoenpitten extract

Het extract van pompoenpitten werkt ondersteunend voor de ontwikkeling van spiermassa. Het ondersteunt bovendien de aanmaak van mannelijke hormonen (9).

Naast deze ingrediënten bevat Bulk Extreme ook nog vitamine B6, vitamine B12, zink en selenium om het lichaam te ondersteunen.

Werkt het echt?

De ingrediënten in Bulk Extreme dragen allemaal op hun eigen manier bij aan de ontwikkeling van spieren, krachttoename, de afname van vet op het lichaam en een verhoogd energieniveau.

Het zijn veelvoorkomende ingrediënten in dit soort supplementen en de werking ervan is aangetoond in onderzoeken.

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk resultaten zien als je begint met Bulk Extreme. Maar hoelang duurt het voordat je de effecten van het supplement zult bemerken?

Bezoek hier de kortingspagina van Bulk Extreme >>

Het effect verschilt uiteraard per persoon, maar vaak al na 2 tot 3 weken begin je het effect van Bulk Extreme te merken.

In combinatie met een goed dieet en regelmatige work-outs draagt Bulk Extreme bij aan snellere spieropbouw en een betere vorm. Hoe langer je bezig bent, hoe meer je het resultaat zult bemerken.

Hoe gebruik je Bulk Extreme?

Het supplement van Bulk Extreme is erg makkelijk in gebruik. Het supplement is verkrijgbaar in capsulevorm. Eén verpakking bevat 90 capsules.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 3 capsules. Deze neem je dagelijks in met een glas water. Eén verpakking is dus voldoende voor een maand. Mocht je het supplement nu langer willen gebruiken, dan kun je ook kiezen voor een pakket.

Wanneer je gebruik maakt van Bulk Extreme is er geen behoefte aan een PCT, oftewel een Post Cycle Therapie. De ingrediënten in het supplement ondersteunen namelijk op natuurlijke wijze het testosteronniveau en de spieropbouw.

Er wordt geen gebruik gemaakt van steroïden in Bulk Extreme en hierdoor zal de hormoonhuishouden ook niet van slag worden gemaakt.

Is Bulk Extreme veilig in gebruik?

Zoals met de meeste voedingssupplementen is het belangrijk om de ingrediëntenlijst goed te bekijken en enige voorzichtigheid te hebben met intensief en langdurig gebruik. Dit geldt ook voor Bulk Extreme.

Alhoewel de ingrediënten in het supplement stuk voor stuk veilig zijn, zijn enkele waarschuwingen op zijn plaats.

Zo is van bittere meloenextract bekend dat het bij langdurig en overmatig gebruik diverse bijwerkingen kan hebben. Bekende bijwerkingen zijn hoofdpijn, koorts, maagklachten, misselijkheid, leverontsteking en zelfs hartritmestoornissen.

Ook het extract van ashwagandha kan op de lange termijn bijwerkingen hebben. Zo zijn hartkloppingen, gewichtsverlies en verwardheid door schildklierproblemen bekende bijwerkingen.

Vanwege deze bijwerkingen wordt het langdurig slikken van Bulk Extreme afgeraden. Bovendien is het gebruik van het supplement niet geschikt voor kinderen en ouderen.

Het supplement is specifiek bedoeld voor mannen en gebruik wordt dan ook afgeraden voor vrouwen, specifiek vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Wat zijn de ervaringen?

De meeste mensen die Bulk Extreme hebben gebruikt ervaren een grote toename van kracht en spiermassa. Daarnaast hoor je vaak dat elk trainingssessie makkelijker wordt door de verbeterde spierherstel.

Bekijk gebruikerservaringen van Bulk Extreme >>

Echter is Bulk Extreme in Nederland nog vrij onbekend en heeft daarom nog niet veel gebruikerservaringen.

Wel zijn er gebruikservaringen te vinden van klanten afkomstig van diverse fora voor bodybuilders. Hier wordt de ondersteunende werking van Bulk Extreme bevestigd en gezien als een waardevol alternatief voor anabole steroïden die nog steeds erg gangbaar zijn onder bodybuilders.

Waar is Bulk Extreme te koop?

Bulk Extreme is verkrijgbaar via de website van het voedingssupplement zelf. Verder kan je Bulk Extreme ook kopen op Bol.com, echter is het daar wel vaak uitverkocht.

Wil je het effect van Bulk Extreme zelf ondervinden? Dan raad ik je aan om Bulk Extreme aan te schaffen op de officiële website.

Bezoek hier de officiële site van Bulk Extreme >>

Eén verpakking van het voedingssupplement bevat 90 capsules en biedt voldoende voor één maand. Mocht je nu langere tijd met Bulk Extreme aan de slag willen gaan, dan kun je ook kiezen voor een voordeelverpakking.

Klik hieronder om de kortingspagina te bezoeken van Bulk Extreme.

Bulk Extreme Review & Ervaringen: Werkt Het Echt? - GezondBron (2)

Bij het aanschaffen van 2 verpakkingen krijg je gratis één extra verpakking erbij. Als je 3 aanschaft krijg je er zelfs 3 gratis erbij.

Conclusie

Als je hard aan het werk bent om in vorm te komen, kan Bulk Extreme zeker een steuntje in de rug bieden. Het supplement is een uitstekende aanvulling op jouw work-out routines.

Het verhoogt het testosteronniveau en zorgt voor snelle spierontwikkeling, makkelijk herstel na een work-out en een afname van lichaamsvet.

Enige voorzichtigheid met het supplement is wel geboden bij langdurig gebruik, maar om snel resultaat te boeken en de work-out extra kracht bij te zetten, is Bulk Extreme een uitkomst.

FAQs

When to take Bulk Extreme? ›

Bulk Extreme may be taken before and after exercise, between meals or before bed to enhance calorie and protein intake, supporting muscle growth and exercise recovery.

What is bulk extreme? ›

Bulk Extreme is a cutting-edge nutritional supplement designed for strength-training athletes. The product helps build muscle mass, supports physical and mental fitness, reduces the feeling of fatigue and tiredness, and helps optimise the levels of the most important male sex hormone - testosterone.

How do you use bulk extreme? ›

Bulk Extreme works best when combined with a good nutrition plan and a strength training program. Take at least 1,5 g of protein per kg of body weight and train at least 3 days a week with progressive overload. On rest days, take 1 capsule in the morning and 2 before going to sleep.

How long does it take for a bulk to start working? ›

You may not notice it in the mirror, but it's happening. Don't get discouraged if you don't see results right away. Noticeable muscle growth takes a long time. Expect it to take at least three months before you start looking bigger and more muscular.

How long does it take to bulk and see results? ›

Gaining muscle is a slow process. It can take about three to four weeks to see a visible change. You'll see some real results after 12 weeks, but it "all depends on your goals, and what type of strength training you are doing," says Haroldsdottir.

Are CrazyBulk products good? ›

Yes. CrazyBulk is a reputable company that sells legal steroids and natural dietary supplements that help with cutting, bulking, strength, and overall health. Many professional athletes and bodybuilders are CrazyBulk's users.

Is CrazyBulk any good? ›

CrazyBulk is a good and reputable brand that offers natural and legal supplements. The ingredients work to boost the energy required during a workout without the side effects of anabolic steroids. In addition, CrazyBulk is very clear about its ingredients.

Is bulk gainer safe? ›

Mass gainers are safe for most healthy people, but they come with potential side effects as well. The recommended daily allowance is 50-150 grams taken in the form of milkshakes or mixed in water.

How many scoops of weight gainer should I take a day? ›

When to take Impact Weight Gainer? Add 3 1/3 large scoops (100g) to 500-1000 ml of water or milk, and enjoy first thing in the morning, immediately after exercise, or as a nutritious snack between meals — great for achieving that much-needed calorie surplus.

How many times a day do you take mass gainer? ›

The Best Mass Gainer Is An Easy Way To Get Your Calories

You understand you should take one shake per day to start. Monitor your progress and add a shake if needed.

What does 100% Mass Gainer do? ›

100% Mass Gainer only uses pure HPLC-tested creatine. Scientific studies have shown that it helps replenish ATP stores in the body for enhanced performance, more muscle and increased strength.

How long does it take to see results from working out 5 days a week? ›

You're putting your whole heart and soul into the fitness regimen, going to the gym five days each week. You should be able to notice visible changes after about two weeks of training 5 days a week.

How long does it take to gain 10 pounds of muscle? ›

5 Pounds - It will take you about three months to build your first 5 pounds of muscle. That's not a long time at all, and will have a noticeable impact on your physique. 10 Pounds - After 7 months in the gym you will have built a approximately 10 total pounds of mass.

What are the signs of gaining muscle? ›

How to tell if you're building muscle
 • You're gaining weight. Tracking changes in your body weight is one of the easiest ways to tell if your hard work is paying off. ...
 • Your clothes fit differently. ...
 • Your building strength. ...
 • You're muscles are looking “swole” ...
 • Your body composition has changed.
Dec 14, 2022

Can I bulk 3 days a week? ›

You don't have to follow a professional bodybuilders 5-days a week workout routine to build a solid, strong and muscular physique. In fact, if you are a novice, beginner, or just weight training for general fitness, you'd most likely benefit best by training only 3 days per week.

How many days a week should I lift to bulk? ›

Strength training

You need to be hitting the weights at least three days per week. The research says that at the very least, training a minimum of two days per week is needed to maximize muscle growth.

How much weight do you gain a week on a bulk? ›

Experts recommend consuming 10–20% above your daily weight maintenance calorie needs during the bulking phase for an average weight gain of 0.25–0.5% of your body weight per week ( 1 , 6 , 7 ).

How long does crazy bulk take to work? ›

CrazyBulk products are designed to be used with a proper diet and exercise program. Most of our customers typically see great results within just 2-3 weeks, but you should allow up to 4 weeks to see results.

What are the side effects of D-Bal? ›

On the other hand, side effects of consuming anabolic steroids include difficulty sleeping, heartburn, high blood sugar, high blood pressure, changing mood, and Cushing's syndrome. Long-term consumption of steroids can develop several mental health problems like suicidal thoughts, depression, and similar issues.

Is CrazyBulk a steroid? ›

As opposed to anabolic steroids, CrazyBulk SARMs are a safe, legal, and 100% natural alternative with a mix of potent ingredients that offer similar benefits.

What is the strongest muscle building supplement on the market? ›

7 Best Supplement For Muscle Growth In 2023
 • TestoPrime – Best Testosterone Booster.
 • CrazyBulk D-Bal – Most Potency.
 • PhenQ – Best Belly Fat Burner.
 • Intensive Pre-Train – Best For Pre-Workouts.
 • Tri-Protein – Best Whey Protein Powder.
 • HyperGH 14x – Best Natural Hgh Booster.
 • MusclePharm Creatine – Best For Weight Lifting.
Oct 26, 2022

What is the healthiest muscle building supplement? ›

The 8 Best Supplements for Muscle Growth
 • Whey Protein Powder.
 • Creatine.
 • Amino Acids.
 • Carb Supplements.
 • HMB.
 • Glutamine.
 • Carnitine.
 • L-Arginine.

Do you need pct with crazy bulk? ›

Should I PCT after taking these SARMs and steroids? Following the use of Crazy Bulk supplements, PCT or post-cycle treatment is not necessary. This is because the chemicals are entirely natural and have no harmful effects on your HPTA.

Is mass gainer hard on kidneys? ›

Kidney Damage. Nutritional supplements such as weight gainers can have a deteriorating effect on your health when consumed in excess, especially ones that have been incorporated with too much protein. This can lead to mass gainer effects such as the formation of kidney stones within the body.

Can mass gainer cause heart problems? ›

The U.S. Food and Drug Administration (FDA) has identified steroid or steroid-like ingredients in certain mass gainer products. These steroids may lead to serious health risks, including liver injuries, kidney damage, heart and vein problems, and strokes, which can be fatal.

Does mass gainer affect liver? ›

Guys who take bodybuilding supplements may experience liver damage, says new study. Tests found that many supplements include steroids that are not listed on the label. Researchers caution against buying unregulated products like supplements.

Can I drink mass gainer 2 times a day? ›

I advise you to take mass gainer once a day.

By taking mass gainer more than once, you're replacing a whole food meal and missing out on essential micronutrients, fiber, and healthy fats that are typically void in a mass gainer.

Is it better to take mass gainer in the morning or at night? ›

Mass gainers offer a good dose of complex carbs and that is why you can try it as a post-workout tonic to get that insulin surge which is required for building muscles. You can also have it with breakfast to kick-start your day. You can also take it in-between meals and 30-40 minutes before going to bed at night.

How many times a day should you drink a protein shake to gain weight? ›

Gaining Weight with Shakes

To incorporate protein shakes into this formula, add two shakes per day, for a total of 524 calories, in excess of your regular diet. If you maintain a nutritious, balanced diet, you should gain about one pound of body weight per week.

How many pounds do you gain with mass gainer? ›

Gainers have huge serving sizes. If you aren't careful, it's easy to gain weight too quickly, causing a disproportionate amount of fat gain. If you added one gainer shake into your diet every day, that would add 1,250 calories—enough to gain upwards of two pounds per week.

Does mass gainer increase your weight? ›

Mass gainers increase how much protein and calories you consume in a day. Consuming more calories and protein increases body weight over time, which in turn helps you gain muscle mass ( 2 ).

What is the best time to take mass gainer? ›

Mass gainers: The best time to take a mass gainer is early in the morning as the body has already exhausted the nutrients during sleep and is now in the catabolic state. A mass gainer will help the body enter the anabolic state.

Does mass gainer raise testosterone? ›

Increasing your intake of these healthy fats aids in supporting increased testosterone production resulting in greater gains in strength and ultimately more lean muscle.

Does mass gainer actually work? ›

Do Mass Gainers Work? Yes, mass gainers work. They contain tons of easily digested calories, and those calories come from the sources that are best for building muscle: protein and starchy carbs. They also keep the fat content low, minimizing the potential for those specific calories to be converted into body fat.

When should I take gainer? ›

Time It Right

Some say that a mass gainer is best chugged right after a workout for a recovery drink with lots of protein. Others recommend drinking it right before bed or as soon as you wake up.

Should you take mass gainer before or after? ›

Many will say to drink a mass gainer post-workout to best assimilate all the calories from your shake. However, there is more to it. You should take mass gainer after a workout if you are in a rush and can't fit in a regular whole-food meal. You can also take a mass gainer before your workout as a meal replacement.

When should I take bulk No bloat? ›

How to use: Optimally before bed on an empty stomach. However, you could take it upon waking, or 30-60 minutes prior to training to elevate hormone optimization during training.

Does mass gainer increase belly fat? ›

Mass gainers can't increase fat in a particular part of the body. In fact, no specific food will make you gain fat in a particular area. So, mass gainer does not directly increase belly fat.

How much weight can I gain in a month using mass gainer? ›

If you added one gainer shake into your diet every day, that would add 1,250 calories—enough to gain upwards of two pounds per week.

Should you drink mass gainer everyday? ›

Is It Safe To Take Mass Gainer Every Day? It is completely safe to take mass gainer every day. Think of it as a meal replacement to gain weight or maintain your weight when you're in a rush. However, be aware that not all mass gainers are equal.

What are the disadvantages of mass gainer? ›

5 Mass Gainer Side Effects You Should Be Wary Of
 • Unhealthy Weight Gain.
 • Increases The Risk Of Diabetes.
 • Issues With Digestion.
 • Liver Damage.
 • Kidney Damage.
 • Conclusion.

How many times do you drink mass gainer a day? ›

The Best Mass Gainer Is An Easy Way To Get Your Calories

You understand you should take one shake per day to start. Monitor your progress and add a shake if needed.

Does mass gainer have side effects? ›

A mass gainer is a dietary or workout supplement used to help you gain weight and lean body mass. Potential side effects of mass gainers include increased risk of type 2 diabetes, paresthesias, liver problems, weight gain, and other issues.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated: 02/22/2023

Views: 5857

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.