Hoe doe je de was? De was in 8 stappen. (2023)

Bijna iedereen krijgt er mee te maken: de was doen. Maar hoe doe je de was op de juiste manier? Wat zijn nou de best practices als het op verantwoord en juist wassen aankomt? Door onderstaande acht stappen te volgen, kan er niks meer misgaan!

Hoe doe je de was? De was in 8 stappen. (1)

Stap 1: Voorbereiden

Het is belangrijk om de was goed voor te bereiden voordat u aan het daadwerkelijk wassen begint. Maak alle zakken leeg en controleer eventuele manchetten van overhemden. Keer kleding binnenstebuiten. Bij(spijker)broeken voorkomt u hiermee dat het wassen voor vale strepen op de broekspijpen ontstaan. Ooktruien, t-shirts en dergelijke met opdruk keert u idealer binnenstebuiten; zo beschermt u de opdruk. Sluit als laatste ookalle ritssluitingen, drukknopen en haken en bindt touwtjes. Dit voorkomt schade aan de wasmachine en het overige wasgoed.

(Video) Instructiefilm Prosedia - in 8 stappen je stoel goed instellen.

Stap 2: Was sorteren

De was sorteren is van het grootste belang. Bekijk hiervoor de wassymbolen het etiket in de kleding. Hier leest u van welke textielsoort(en) het kledingstuk is gemaakt. Bovendien laten wassymbolen zien of en hoe de kleding mag worden gewassen. U maakt keuzes op de volgende vlakken:
- Wassen of wegbrengen naar de stomerij (controleer en volg het onderhoudsetiket);
- Machinewas of (snelle) handwas (volg het wassymbool voor advies);
- De vuilgraad: was erg vuil wasgoed apart, zodat het vuil zich niet kan afzetten op andere, minder vuile kleding;
- Kleur: scheid donkerbonte, lichtbonte en witte was;
- Soort textiel: houd gevoelige weefsels (wol, zijde, bepaalde synthetische weefsels) apart van zware weefsels zoals katoen;
- Wastemperatuur: was nooit warmer dan de temperatuur die op het wassymbool staat;
- Centrifugeersnelheid: lees deze af van het wastobbesymbool (zie voor uitleg de wassymbolen).

Let extra goed op bij nieuwe artikelen. Vaak moeten deze de eerste (paar) keer apart worden gewassen. Nieuw textiel bevat vaak een overmaat aan kleurstof. Deze kleurstof kan nog bij de eerste (paar) keer wassen loslaten. Dit is extra belangrijk bij kleding of ander textiel die mogelijk niet-kleurecht is. Er is een eenvoudige test om vast te stellen of u te maken heeft met niet-wasechte kleuren. Wrijf met een natgemaakt wit lapje op een onzichtbare plaats over het betreffende textiel. Als het lapje verkleurt, gaat het om niet-wasechte gekleurde textiel en kunt u het beter apart wassen. De kans op loslaten van de kleur is dan namelijk vele mate groter.

Stap 3: Is het een handwas?

Sommige kwetsbare of niet-kleurechte kledingstukken kunnen beter met de hand worden gewassen. Let ook bij de handwas op de temperatuur. Fijne was die u niet aan de wasmachine toevertrouwt, kunt u het beste wassen met een speciaal middel (bijvoorbeeld een wolwas- of een fijnwasmiddel). Gebruik hiervoor geen hoofd- of kleurwasmiddel, tenzij de informatie op de verpakking anders is. Het is belangrijk om bij een handwas eerst het wasmiddel in het water op te lossen en daarna pas het textiel in het sop te dompelen. Het wasgoed moet steeds onder water blijven en in beweging. Vooral gekleurd wasgoed moet nooit in het sop blijven staan, omdat het dan kan verkleuren. Om dezelfde reden mag nat wasgoed niet op elkaar blijven liggen. Tenslotte: nooit wringen of wrijven, alleen knijpen tijdens een handwas. Spoel na afloop goed uw handen af en maak ze zorgvuldig droog.

(Video) Luizen? Met dit stappenplan pak je ze aan // Ziezo! 3

Stap 4: Voorwas of niet?

Zijn er bij uw was één of meerdere stukken die erg vuil zijn, dan kunt u de wasmachine een voorwas laten draaien. Het wasprogramma gaat dan automatisch na de voorwas over op de hoofdwas. U kunt ook een vlekkenmiddel of wat extra (vloeibaar) wasmiddel aanbrengen op lastige vlekken. Ook kunt een waskrachtversterker toevoegen. Deze extra handelingen zorgen voor grotere garantie op het verwijderen van vuil/vlekken.

Stap 5: Wasprogramma kiezen

De keuze van het wasprogramma hangt af van de sortering van het wasgoed (zie stap 2). Informatie over het geschikte programma (met juiste temperatuur) vindt u in het onderhoudsetiket bij de wassymbolen.

Stap 6: Wasmachine belading

De keuze van het wasprogramma bepaalt of u de wasmachine vol mag doen (bij een “bonte” of “witte was”, bijvoorbeeld), of dat er minder was in mag (“kreukherstellend” programma of een “fijne was” of “wolwas”). Als u een lading normale was draait, is de wasmachine goed beladen als u uw hand in de trommel boven het wasgoed nog heen en weer kunt bewegen.

(Video) Hoe je in 8 stappen de rete-spannende stap zet om virtueel assistent te worden

Een wasmachine die te licht of te zwaar is beladen, functioneert niet goed. Te weinig was in de machine betekent verspilling van elektriciteit en water en mogelijk teveel schuim. Dit kan leiden tot wasgoed dat gaat 'zweven' en daardoor niet goed schoon wordt. Wacht dan liever nog een dagje tot u meer wasgoed heeft opgespaard of doe handwas. Veel wasmachines hebben tegenwoordig overigens een speciaal 'spaarprogramma' voor kleine hoeveelheden wasgoed.

Ook teveel was in de machine zal als resultaat hebben dat de was niet schoon wordt. De oorzaak is dat er te weinig beweging in de trommel mogelijk is en het wasmiddel zijn werk niet goed kan doen. Het kan namelijk niet goed doordringen in de vezels van het textiel. Bovendien is uitspoelen in een te volle machine moeilijker. Het gevolg hiervan is dat er wasmiddelresten kunnen achterblijven in het wasgoed. In de meeste machines kan vijf kilo 'gewoon' wasgoed tegelijkertijd gewassen worden, of twee kilo fijne was of één kilo wolwas. Er zijn ook machines op de markt die zes of zeven kilo kunnen draaien. Kijk dan op de verpakking van uw wasmiddel of u meer moet doseren.

Stap 7: Wasmiddel doseren

Op de verpakking van wasmiddelen staat altijd aangegeven hoe u het wasmiddel moet doseren, ofwel hoeveel u ervan moet toevoegen. U meet de juiste hoeveelheid wasmiddel af en doet het in het inspoelbakje. Soms raden fabrikanten aan om een doseersysteem (doseerbol) te gebruiken, dat u in de wastrommel stopt. Het voordeel darvan is dat het wasmiddel in het hart van de was terecht komt, vervolgens direct oplost en dus sneller zijn werk doet. Wasmiddelen die via het inspoelbakje in het sop komen, kunnen bij de wat oudere machines soms gedeeltelijk achterblijven in de afvoer en dat kan wel tot 15% wasmiddelverlies oplopen. Met de textielwastabletten kunt u heel gemakkelijk de door de fabrikant aanbevolen dosering volgen. Soms beveelt de fabrikant hierbij een netje aan om productverliezen via het inspoelbakje te voorkomen.

(Video) De 8 stappen van Patanjali, Raja Yoga compleet.

Als u te weinig wasmiddel gebruikt, worden vuil en vlekken onvoldoende verwijderd en slaan de losgemaakte vuildeeltjes weer neer op het textiel. Hierdoor wordt de was na verloop van tijd grauw. Er zou dan ook kalkaanslag kunnen neerslaan op de was en op het verwarmingselement van de wasmachine. Te weinig doseren is dus niet alleen slecht voor de was, maar ook voor de machine.

Gebruikt u teveel wasmiddel, dan zal er teveel schuim ontstaan. Net als bij te lichte belading gaat het wasgoed dan in de trommel 'zweven' en kan het wasmiddel minder goed zijn werk doen. Bovendien is teveel gebruiken verspilling. Als u wasverzachter gebruikt, doet u de hoeveelheid die op de verpakking wordt aanbevolen in het speciale wasverzachterbakje. De wasverzachter wordt dan vanzelf aan het laatste spoelwater toegevoegd.

Nadat u het wasmiddel en eventueel waterontharder en/of wasverzachter hebt gedoseerd, sluit u de deur van de wasmachine en drukt u op start. De wasmachine doet de rest.

(Video) How to get Sturdy | Sturdy Off (Tutorial)

Stap 8: Drogen

U haalt het natte wasgoed meteen na afloop van het programma uit de wasmachine. Als u dit te lang vochtig in de machine laat zitten, kan dat vieze geuren en zelfs schimmel veroorzaken. U kunt de was aan een rek of waslijn te drogen hangen of een wasdroger gebruiken. Kijk dan ook weer goed op het etiket: het drogen-symbool (zie wassymbolen) geeft aan of het kledingstuk in de droogtrommel kan en op welke temperatuur. Stop de droger niet te vol; kleding moet kunnen ronddraaien. Overbelading zorgt voor extra kreukels. Bovendien kunnen de artikelen warmteschade oplopen als het ventilatiegat van de droger verstopt raakt door overbelading. Ook na afloop van een droogprogramma haal je het wasgoed er meteen uit. Dit voorkomt kreukvorming.

FAQs

How active is 3,000 steps a day? ›

An article in the International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity recommends that inactive adults incorporate at least 30 minutes of brisk walking, which is about 3,000–4,000 steps, each day. For an average person, walking at a brisk pace means walking 100 steps per minute.

Is 9600 steps a day good? ›

Try to reach a goal of 8,900 to 9,900 steps at least five days per week with at least 3,000 steps of moderate-to-vigorous intensity bouts of 10 minutes or more.

How many steps does a person take in a day? ›

The average American walks 3,000 to 4,000 steps a day, or roughly 1.5 to 2 miles. It's a good idea to find out how many steps a day you walk now, as your own baseline. Then you can work up toward the goal of 10,000 steps by aiming to add 1,000 extra steps a day every two weeks.

How many steps should an 80 year old take a day? ›

Many experts agree that the recommended steps per day for seniors is 7,000-10,000. People who live with a disability or chronic illness can still benefit from an active lifestyle, and depending on individual abilities may strive for 5,500 steps per day.

Can I lose weight walking 3000 steps a day? ›

In terms of how the type of walking you need to do to lose weight, a brisk pace is recommended. Walking for 30-90 minutes several days each week will help you to lose weight. Walking at a brisk walking pace for 30 minutes typically results in a distance walked of 1.5-2 miles or 3,000-4,500 steps.

Will I lose weight if I walk 5000 steps a day? ›

Yes, walking 5000 steps a day can indeed help with weight loss. Walking even 2,500 steps a day will result in weight loss. Although 5,000 steps are considered less active compared to 10,000 steps, it can still create the calorie deficit required to achieve weight loss.

Can you get 100000 steps in a day? ›

100,000 steps will be approximately 49.7–52.8 miles (80–85 km), it depends on the size of your step. The normal recommended amount is 10,000 steps, so this will be 10 time that amount, and it is scary. By no means am I planning to kill myself, do it is something incredible finding out how much your body can do.

Is 8.000 steps a day good? ›

The gold standard of daily step counts has long been 10,000, but most experts agree that mortality benefits start to plateau after 8,000. Experts recommend individuals make small lifestyle changes, like taking the stairs and setting aside 20 minutes for a walk, to increase their daily step count.

Is 10,000 steps in one day a lot? ›

A study in JAMA Neurology found that walking about 10,000 steps a day was linked to less cardiovascular disease (heart disease, stroke and heart failure), 13 types of cancer, and dementia. Taking 10,000 steps is about the same as walking four or five miles, depending on your stride.

How many steps a day to lose 3 pounds a week? ›

An hour in the gym (400 to 500 calories) plus 6,000 steps of being active throughout the day (300 calories) plus following the Pritikin Eating Plan (500-calorie deficit) nets you about a three-pound weight loss every week.

How many steps a day to lose belly fat? ›

People interested in walking for weight loss should consistently hit at least 10,000 steps each day. Some people may even want to increase their total number of steps beyond this amount. However, any steps that a person takes beyond their normal daily step count can help them lose weight.

How many steps a day is not enough? ›

"If someone has less than 5,000 steps a day, they would be considered to have a sedentary lifestyle. If they're beginning with that number of steps a day, they'd want to move up to 7,500 to be considered moderately active," says Williams.

Is it better to walk faster or longer? ›

Brisk walkers had a 35 percent lower risk of dying, a 25 percent lower chance of developing heart disease or cancer and a 30 percent lower risk of developing dementia, compared with those whose average pace was slower.

How far should I walk every day at 70 years old? ›

Adults aged 65 and older need: At least 150 minutes a week (for example, 30 minutes a day, 5 days a week) of moderate-intensity activity such as brisk walking. Or they need 75 minutes a week of vigorous-intensity activity such as hiking, jogging, or running.

How far should a 60 year old walk each day? ›

Generally, older adults in good physical shape walk somewhere between 2,000 and 9,000 steps daily. This translates into walking distances of 1 and 4-1/2 miles respectively. Increasing the walking distance by roughly a mile will produce health benefits.

How many miles should I walk a day to lose 10 pounds? ›

There are 3,500 calories in 1 pound. "This means to lose 1 pound, you'll need to walk roughly 35 miles or 70,000 steps. Over the course of a week, this means targeting 10,000 steps a day," says Davis. At this rate, you could lose 10 pounds in 10 weeks.

Does walking burn belly fat? ›

One of the most effective ways to reduce belly fat is to regularly take part in aerobic exercise, such as walking ( 19 , 20 ). In one small study, women with obesity who walked for 50–70 minutes three times per week for 12 weeks, on average, reduced their waist circumference and their body fat.

What is a good speed to walk on a treadmill to lose weight? ›

Speed Matters When Walking for Fitness

If you're walking for your health, a pace of about 3 miles per hour (or about 120 steps per minute) is about right. That's a 20-minute mile. To walk for weight loss, you'll have to pick up the pace to 4 miles per hour (or 135 steps per minute), a 15-minute mile.

How many pounds will you lose in a week if you walk 10000 steps a day? ›

Completing an extra 10,000 steps each day typically burns about 2000 to 3500 extra calories each week. One pound of body fat equals 3500 calories, so depending on your weight and workout intensity, you could lose about one pound per week simply by completing an extra 10,000 steps each day.

How many steps should I walk a day to lose 5 pounds? ›

'Research indicates that between 15-50% of our Total Daily Energy Expenditure – (TDEE = how many calories you burn in a day) can come from NEAT activities,' such as walking. If you're trying to lose weight or lose body fat, aim for 10,000 to 12,500+ steps a day.

Has anyone lost weight walking 10,000 steps a day? ›

To lose weight by walking, you have to burn off an extra 500 calories a day to lose a pound a week. Most people burn around 300 to 400 calories by walking 10,000 steps. Experts recommend gradually increasing steps, aiming for an extra 1,000 steps per day each week.

Is it better to take 8 000 or 10 000 steps a day? ›

Number of steps: Aim for 9,800 - 10,000 a day

And “adults who took 8,000 or more steps a day had a reduced risk of death over the following decade than those who only walked 4,000 steps a day,” according to the National Institute of Health.

How many minutes is 1 mile walking? ›

The average “usual” walking speed works out to walking one mile in 20.6 minutes, while walking a mile at the average maximum walking speed would take 13.48 minutes. Therefore, this data suggests that the average middle-aged walker can walk a mile between 13 minutes and 30 seconds to 20 minutes and 36 seconds.

What is the highest step count in a day? ›

The most step ups in 24 hours by a male person is 28,114, and was achieved by Harishankar Yadav (India) in Lucknow, Uttar Pradesh, India, on 12 Feburary 2022.

How many miles is 8 000 steps a day? ›

The researchers found that, compared with people who walk 4,000 steps (roughly two miles) a day, those who walk 8,000 steps (four miles) a day are about half as likely to die in the next 10 years for any reason, including cardiovascular disease and cancer.

How many miles is 8 000 steps? ›

How Many Miles is 8000 Steps? Keeping the same average constant, 8,000 steps make about 4 miles. If we assume an average stride length of 2.2 ft for women and 2.5 ft for men, then 8,000 steps would equate to 3.33 miles for women and 3.78 miles for men.

How many steps a day is healthy by age? ›

And for adults younger than 60, the risk of premature death stabilizes at about 8,000 to 10,000 steps per day. This means that adults ages 59 and younger can benefit the most from 8,000 to 10,000 steps per day, and adults ages 60 and older have the most benefits from taking 6,000 to 8,000 steps per day.

Is 20,000 steps a day good? ›

While one study found that walking just 4,400 steps per day reduces the risk of death by 41% compared to walking fewer than 2,700 steps per day, the mortality risk decreases as you walk. Therefore, walking 20000 steps per day is a fantastic workout.

Is 30000 Steps A day good? ›

For more health benefits, the CDC recommends upping that goal to 300 minutes. This equals about 30,000 steps per week (just under 5,000 steps per day). Remember, this refers to walking at a fast pace, one that leaves you at least slightly out of breath.

How many calories does 10,000 steps burn? ›

Most rough estimates revolve around 100 calories burned per mile for a 180-pound person. How many miles are 10,000 steps? On average, 10,000 steps are going to come out to be roughly 5 miles. So assuming you weigh 180 pounds, then yes, by simple mathematics, 100 calories x 5 miles equals 500 calories.

How many pounds can you lose in a week walking 3 miles a day? ›

If a person was to commit to walking 4,500 extra steps per day, or roughly 3 extra miles, they would be burning an extra 300 calories a day (at least). Burning 300 calories each day leads to a weekly deficit of 2100 calories. After a month, that's roughly 9000 cal burned, which equates to approximately 2.6 pounds lost.

What workout burns most calories? ›

According to Healthline, running burns the most calories. A tried and true exercise that requires little more than your legs and the open road, running burns just over 800 calories for a 155-pound adult per hour.

How much weight can you lose walking 1 hour a day? ›

You can achieve part of this deficit by walking 1 hour per day or by gradually decreasing the number of calories you consume. Depending on your calorie intake, a deficit of 500 calories per day may lead to 0.5–2 pounds (0.2–0.9 kg) of weight loss per week ( 10 ).

How many steps a day to lose 2 pounds a day? ›

Walking off the weight

For healthy, sustainable results, you should aim to shed no more than 1 to 2 pounds per week. Walking 10,000 steps per day for a week burns roughly enough calories to melt a pound of fat.

Can I lose weight by walking 30 minutes everyday? ›

Walking is a great way to improve or maintain your overall health. Just 30 minutes every day can increase cardiovascular fitness, strengthen bones, reduce excess body fat, and boost muscle power and endurance.

How to lose weight fast? ›

12 tips to help you lose weight
  1. Do not skip breakfast. Skipping breakfast will not help you lose weight. ...
  2. Eat regular meals. ...
  3. Eat plenty of fruit and veg. ...
  4. Get more active. ...
  5. Drink plenty of water. ...
  6. Eat high fibre foods. ...
  7. Read food labels. ...
  8. Use a smaller plate.

Does walking on the spot count as steps? ›

It does count the steps, but when it shows miles walked, it shows less, because when I walk in place, I am not going forward. It's still ok though. Because if I didn't walk in place as much as I do, I would not be getting enough steps.

How many steps is 30 minutes of walking? ›

Incorporating at least 30 minutes, or approximately 3,000-4,000 steps, of brisk walking should be emphasized with the promotion of any step-based recommendation, in line with public health guidelines' focus on time in MVPA.

Is it better to walk fast or slow to lose weight? ›

Conclusions: Total body fat is lost through walking at all speeds, but the change is more rapid, clear, and initially greater with slow walking in overweight subjects. A longer exercise impulse at a lower speed in our study initially produced greater total fat loss than a shorter one with fast walking speed.

Is it better to walk longer or harder? ›

A longer walk may take more time, but the activity lowers your risk of injury and provides many of the same health benefits as walking faster. A longer walk builds endurance so that you can, over time, cover longer distances, Dr. Higgins says. Consistent walking allows you to gradually combine both distance and speed.

Is it better to do 2 short walks or 1 long walk? ›

Are multiple short walks as good as 1 long walk? In short – yes! Shorter walks are just as good as longer walks for fitness. In fact, it may even be more beneficial to work in short bursts of activity during your day.

What time of day is best for seniors to walk? ›

The key take-home message is to exercise daily, and if mid-afternoon works well for you, then that is the optimal time to work out. Get in your activity whenever you can – just keep it consistent! Regular exercise helps seniors stay independent longer.

Can you build muscle at 70 years old? ›

While there is no way to fully “stop the clock,” it's possible for many older adults to increase muscle strength with exercise, which can help maintain mobility and independence into later life.

How many miles should a 72 year old walk a day? ›

Older adults who walk three to four miles a day — 6,000 to 9,000 steps — were found to be 40 to 50 percent less likely to suffer a heart attack or stroke than those who walk a mile (2,000 steps) a day, according to research published in the journal Circulation.

What should a 60 year old walking speed be? ›

4.34 km/h 2.7 mph

What is considered brisk walking for seniors? ›

“Taking 100 steps per minute is brisk walking. Or figure 3 miles per hour.

What a daily walking habit does to your body after 60? ›

Strengthen your muscles. Help keep your weight steady. Lower your risk of heart disease, stroke, colon cancer and diabetes. Strengthen your bones, and prevent osteoporosis and osteoarthritis (regular walking could halve the number of people over 45 who fracture their hip).

Is 3000 Steps a good workout? ›

The study found that the number of steps mattered more than how fast someone walked. “It depends on where you're starting from. If you're only walking 3,000 steps a day, even walking 4,000 or 5,000 is a good thing for your heart health and for how you're feeling,” Lin explains.

What is considered very active? ›

Very Active — You work a consistently physically demanding job, such as an agricultural worker, or you work a desk job and engage in intense exercise for 1 hour per day or moderate exercise for 2 hours per day, 5-7 times per week.

How many steps a day is considered sedentary? ›

The average U.S. adult takes 3,000 to 4,000 steps per day, which is the equivalent of about 1.5 to 2 miles. Walking less than 5,000 steps each day is considered sedentary.

What is considered highly active? ›

Somewhat active: About 7,500 to 9,999 steps daily. Active: More than 10,000 steps daily. Highly active: More than 12,500 steps daily.

How many calories lost in 3,000 steps? ›

Height 6 Feet and Above
2,000 Steps per Mile (Height 6 Feet and Above) Calories Burned by Step Count and Weight
1,00028 cal.33
2,0005566
3,0008399
4,000110132
18 more rows
Feb 8, 2023

How long is 3,000 steps in minutes? ›

Translating physical activity recommendations into a pedometer-based step goal: 3000 steps in 30 minutes.

How many steps to lose 3,000 calories? ›

Frequently Asked Questions. How many steps burn 3000 calories? A person burns approximately 100 calories every 2,000 steps. You will need to go on 6 walks of about 10,000 steps each to burn 3000 calories.

Do you live longer if you are active? ›

This means 75 to 150 minutes per week of vigorous exercise or 150 to 300 minutes each week of moderate physical activity. Doing so can reduce mortality by 22% to 31%.

How many hours a day is considered active? ›

minimum of 5 to 10 hours of moderate physical activity (42 minutes to an hour and 25 minutes daily) minimum 2 hours and 30 minutes to 5 hours of vigorous physical activity (21-42 minutes daily)

How many minutes a day is considered very active? ›

Less Active:

You average less than 30 minutes of physical activity a day. Moderately active: You average 30 to 60 minutes of physical activity a day. Active: You average more than 60 minutes of physical activity a day.

How many hours in a day is a sedentary person sitting? ›

LOW risk indicates sitting less than 4 hours per day. MEDIUM risk indicates sitting 4 to 8 hours per day. HIGH risk indicates sitting 8 to 11 hours per day. VERY HIGH risk indicates sitting more than 11 hours per day.

Do daily steps count as exercise? ›

Experts say, walking 10,000 steps is a form of low-to-moderate intensity cardio exercise. Thus, it can be equivalent to other low-moderate intensity cardio exercises like cycling, elliptical cross trainer, swimming and aquatic exercises.

How do I know if I'm active enough? ›

"Along with burning calories faster, you also might notice an increase in appetite. Along with appetite, exercise also comes with an increase in the regularity of your bowel movements. Other clear physical signs of sufficient exercise include normal muscle soreness, swelling, and increased mass."

How do I find my activity level? ›

Add your two scores together to get your activity level. For example, a person with a sedentary job, who does 2 to 3 hours of exercise per week, will have an activity level of 5, slightly active.
...
EXERCISE LEVEL.
0-1 hours per week1
2-3 hours per week3
3-4 hours per week4
5+ hours per week5
1 more row

Am I lightly active or sedentary? ›

Unless you do at least 30 minutes per day of intentional exercise, you are considered sedentary. If you're Low Active, your daily activities include: Activities of daily living, such as shopping, cleaning, watering plants, taking out the trash, walking the dog, mowing the lawn, and gardening.

Videos

1. Hoe bereik je écht je doel - in deze 8 stappen
(LoVe by Lorraine )
2. How to Moonwalk
(wikiHow)
3. NATUURLIJKE Zwemvijver aanleggen doe je zo!| DIY zwemvijver zelfbouw in 8 stappen
(Natuurlijke zwemvijvers van Berry IJmker)
4. Geld lenen van de bank in 8 stappen!
(Lukas - Vastgoed Investeringskanaal)
5. Hoe moet je kunstgras aanleggen? Uitleg in 10 simpele stappen! - door Kunstgrasnet.nl
(Kunstgrasnet.nl)
6. Hoe opstijgend vocht oplossen in 8 stappen
(Water-Dicht Vochtbestrijding)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated: 31/05/2023

Views: 6180

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.